3quarters In The Closet #intheclosetgr

Γνωρίστε τις νέες τσάντες Netsa και Kali των 3QUARTERS

3quarters in the closet

«Τα μεγάλα πράγματα φτιάχνονται από μια σειρά μικρών πραγμάτων που συγκεντρώνονται όλα μαζί», μία φράση του Van Gogh που εκφράζει πολύ και περιγράφει τη γιορτινή διάθεση των 3QUARTERS. Διάθεση να δημιουργήσουν, να συνδιαλλαγούν και να γιορτάσουν με τέχνη.

Οι 3QUARTERS συναντιόνται για ακόμη μία φορά με την Άννα Δημητρίου σε μια συνεργασία έκπληξη! “Μαζί βρήκαμε έναν νέο τρόπο να χρησιμοποιήσουμε τα περισσεύματα μας σε ένα διαφορετικό προϊόν, από σκουπίδι σε έργο τέχνης!”

Η Άννα είναι εικαστικός κολάζ και μία από τις πιο ιδιαίτερες street artist της χώρας μας. Εμπνέεται από τον παλιό κόσμο διατηρώντας έναν συνεχή διάλογο με το παρελθόν. Η Άννα φέρνει τον κόσμο της στο brand 3QUARTERS, μεταμορφώνει παλιά ρετάλια, τους δίνει ζωή και φτιάχνει τις φιγούρες της με αυτά. Η Netsa και η Kali, οι νέες αγαπημένες tote, αποκτούν παρέα, αγόρια με ψηλά καπέλα και κορίτσια με νοσταλγικά βλεμματα. Τσάντες για καθημερινή χρήση, βίγκαν, χειροποίητες από αχρησιμοποίητα τεντόπανα, και πλέον μόνο για τις γιορτές με τα υπέροχα κολάζ της Άννας, φτιαγμένα από τα ρετάλια των 3QUARTERS.

“Φέραμε μικρά πράγματα μαζί και δημιουργήσαμε κάτι εντελώς μοναδικό!”

Η Limited Edition Netsa & Kali 3QUARTERS ft Άννα Δημητρίου θα γίνουν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο, μοναδικό όπως εσείς και οι αγαπημένοι σας. Θα βρείτε τις μοναδικές Netsa και Kali στο κατάστημα των 3QUARTERS στου Ψυρρή.

 

Αγίου Δημητρίου 19, Αθήνα

 www.3quarters.design

 facebook & Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s