#intheclosetgr ISSI In The Closet

ISSI

#intheclosetgr ISSI In The Closet

Ένα και μόνο avant-garde κομμάτι αρκεί για να γίνει το level up στην εμφάνισή σου, όπως μας εξήγησε ο δημιουργός του brand ISSI!

Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι πιο καλοραμμένες συλλογές αφού πέρα από την ποιότητα των υλικών και τη σημασία που δίνει στο σχεδιασμό του πατρόν,  χάρη στην πολυετή εμπειρία του, ξέρει πώς να κάνει ένα ρούχο μοναδικό για κάθε σιλουέτα.

Ο λόγος για τον Στράτο Ελευθερίου ο οποίος απέκτησε από πολύ μικρή ηλικία τις γνώσεις που χρειάζονταν για την επαγγελματική του πορεία. Ο πατέρας του ως ραπτομηχανικός εμπορεύονταν ραπτικά και σιδερωτικά μηχανήματα αλλά και σχεδιαστικά προγράμματα και μαζί πολλές φορές καλούνταν να λύσουν προβλήματα βιομηχανιών ενώ παράλληλα η μητέρα του έραβε για την Diesel ως εξαγωγική μονάδα.

Ο ίδιος ως δεύτερη γενιά στο χώρο της κατασκευής ενδυμάτων δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα συνεργεία παραγωγής, όταν το καλοκαίρι που τελείωνε την β’ λυκείου δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την Champion. «Μου αρέσει να ασχολούμαι με την κατασκευή από τεχνικής άποψης. Για μένα, ρούχο δεν είναι αυτό που τελικά βλέπουμε αλλά το construction που έχει γίνει για το νήμα, η όλη διαδικασία του πατρόν και το fitting, η ικανότητα να καταλαβαίνεις τι δεν πάει καλά με κάτι».

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με δεκάδες ελληνικές εταιρείες όπως BSB, Body Talk, No Name, Anna Riska, Ysatis, Peace and Chaos, Teem, Staff Jeans & Co και πολλές άλλες αποκτώντας  τις γνώσεις που τον βοήθησαν να κάνει το επόμενο βήμα. «Δέκα χρόνια έκανα λάθη, τα επόμενα δέκα έμαθα να τα διορθώνω και τα τελευταία δέκα φτιάχνω ρούχα».

Από το 2017, ο Στράτος Ελευθερίου είναι το πρόσωπο πίσω από τις ISSI δημιουργίες, οχτώ συλλογές-απόδειξη πως ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του τα συνηθισμένα και να παρουσιάσει τη δική του τέχνη στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας.

«ISSI: αλλά πάρα πολύ διαφορετικοί!»

Το παιχνίδι με τις φόρμες, τις σιλουέτες, τους όγκους και το κυρίαρχο μαύρο χρώμα είναι τα βασικά στοιχεία των συλλογών του. Η δημιουργία οφθαλμαπάτης σε σχέση με τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου και του σώματός του και γενικά ότι θα θεωρούνταν σήμερα “αφύσικο” αλλά αισθητικά ενδιαφέρον αποδεικνύουν την avant-garde ταυτότητα των συλλογών του και την ικανότητα του ως δημιουργός  να “βλέπει” μπροστά από την εποχή του.

Ένα ανδρικό brand εμπνευσμένο από γεωμετρικά σχήματα με άποψη και δυνατό χαρακτήρα ξεχωρίζει από τις καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, τις λεπτομέρειες στην υφή και το τελικό φινίρισμα. Ιδιαίτερα υλικά όπως η μαύρη, αδιάβροχη ταπετσαρία από χοντρά νήματα για μεγάλη αντοχή θα δούμε και στη νέα του συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε! 


«Aion: σε μια εποχή που τρέχει και χάνεται, εμείς μέσα από τη συλλογή θα προσπαθήσουμε να είμαστε Αιώνιοι…»

In The Closet: Ο Στράτος επιλέγει το δικό του αγαπημένο κομμάτι!

#intheclosetgr ISSI In The Closet

«Ο In The Closet “θησαυρός” της ντουλάπας μου είναι αυτό το punto pants γιατί μπορώ να το συνδυάσω με χίλιους τρόπους ανάλογα με την ημέρα και την διάθεση»

 

 

 

Δείτε τον νέο κατάλογο του brand ISSI εδώ

Facebook & Instagram 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s