#intheclosetgr In The Closet Artpeckers SS20

Artpeckers SS20

Και μετά τις πρωτόγνωρες, δύσκολες στιγμές που ζήσαμε όλοι μας, οι Artpeckers επιστρέφουν με μεγαλύτερη όρεξη και καλύτερη διάθεση για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους συλλογή SS20, με σύνθημα “back to the light”

14 νέα αδιάβροχα extensions, με εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικά μοτίβα, έρχονται να κουμπώσουν στις 4 νέες αδιάβροχες βάσεις και να δώσουν υπέροχους συνδυασμούς. Τα βραβευμένα με το Ιron A’ design Award ‘’Two in one backpacks’’ είναι έτοιμα για τις καλοκαιρινές σας περιπλανήσεις! 

Τρεις νέες 2L tote bags ραμμένες με ξεχωριστό ύφασμα και με το άνοιγμα της φάσας στις άκρες να επιτρέπει στον καρπό να περάσει από μέσα της καθώς και τα μικρά τους clutches with a strap με τη φάσα να μετατρέπεται σε λουράκι, σας περιμένουν για τις πιο ιδιαίτερες εξόδους σας.

Και τέλος το αγαπημένο ύφασμα scuba τυπωμένο με νέα μοτίβα και χρώματα δίνει ζωή σε 6 αδιάβροχα clutches και 3 τσάντες θαλάσσης!

Το καλοκαίρι έρχεται και σας καλεί να προσθέσετε μία νότα ελληνικής ιστορίας στα αξεσουάρ σας! Βρείτε ολόκληρη τη συλλογή στο Eshop του brand www.artpeckers.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s