#intheclosetgr The Motley Goat In The Closet

The Motley Goat

#intheclosetgr The Motley Goat In The Closet

Ένα κατσίκι μεταμφιέζεται για να μας ταξιδέψει στο χρόνο και την ελληνική παράδοση και μας χαρίζει χαμόγελα μέσα από τις The Motley Goat συλλογές.

«Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!»

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές εκφράσεις, η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα γελοίο περιστατικό που θα μας κάνει να γελάσουμε δυνατά!

Το The Motley Goat είναι ένα concept design brand που ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και το αναγνωρίσιμο πλέον logo του –  το παρδαλό κατσίκι, το οποίο με χιούμορ και αυτοσαρκασμό συνδέει το brand με τις ελληνικές του ρίζες.

Επηρεασμένο από την παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα, αλλά και τα χαρακτηριστικά του Έλληνα καταναλωτή και τις αναμνήσεις του ίδιου του δημιουργού, κάθε σεζόν, το παρδαλό κατσίκι καλείται να φορέσει κάτι ελληνικό. Είτε πρόκειται για μαγιάτικο στεφάνι, είτε για τσαρούχια, γόβες ή αθλητικά παπούτσια, είτε να ντυθεί ναυτάκι, να μπει σε τροχόσπιτο, να πάει στο τσίρκο, σε πικάπ και σε κονσέρβα γάλακτος που παραπέμπει σε παλιά συσκευασία γνωστής ελληνικής εταιρίας, κάθε σχέδιο έχει σκοπό να προκαλέσει το περιζήτητο γέλιο.

Εμπνευστής του brand είναι ο Μιχαήλ-Αλέξανδρος Πάσσος, ο οποίος αφού πρώτα ακολούθησε τις Οικονομικές Επιστήμες και το marketing, ανέλαβε το brand management για ένα διακεκριμένο ελληνικό label. Ακολούθησαν συνεργασίες και με άλλα brands, ασχολήθηκε με τη διοργάνωση εκδηλώσεων μόδας και εργάστηκε στον Τύπο ως fashion editor. Η θέλησή του να εξειδικευτεί περαιτέρω στο χώρο της μόδας τον οδήγησε στο London College of Fashion όπου δημιουργήθηκε η ανάγκη προσωπικής έκφρασης μέσω μιας συλλογής με σύγχρονο ελληνικό design. 

Από το 2015, το The Motley Goat στηρίζεται στο πάθος για καινοτομία στο σχεδιασμό, τη βιώσιμη κατασκευή και την αγάπη για τις φυσικές πρώτες ύλες παρουσιάζοντας χιουμοριστικά σχέδια, με έντονο το ρετρό στοιχείο.

Δύο χρόνια αργότερα, τα κατοχυρωμένα The Motley Goat σχέδια αποτυπώνονται σε όλα τα είδη που υπάρχουν στις συλλογές του brand.  Ανδρικά και γυναικεία premium printed t-shirts,  φούτερ και παντελόνια φόρμας σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τσάντες (tote-bags, beach bags, backpacks) αλλά και σε προϊόντα συνεργασίας όπως τα μεταξωτά φουλάρια με το brand Magnadi και την πρόσφατη limited edition σειρά από δερμάτινα σανδάλια με το brand Oumnies. Η σειρά αποτελείται από έξι σχέδια ενώ αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιείται τυπωμένο δέρμα για την παραγωγή σανδαλιών.

Η επιθυμία του Μιχαήλ να καλύψει μια ευρεία γκάμα σε αξεσουάρ μόδας διατηρώντας ένα υψηλό στάνταρ ποιότητας θα τον οδηγήσει σύντομα σε καινούργιες συνεργασίες. 

Είστε έτοιμοι να δείτε το παρδαλό κατσίκι σε νέες περιπέτειες;

In The Closet: Αυτός είναι ο In The Closet «θησαυρός» του Μιχαήλ!

#intheclosetgr The Motley Goat In The Closet

«Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά μέχρι να επιλέξω το δικό μου αγαπημένο κομμάτι. Τελικά επέλεξε το πρώτο μου The Motley Goat μπλουζάκι, το οποίο έφτιαξα για μένα πολύ προτού λανσάρω τα t-shirts. Είμαι βέβαιος πως αντιλαμβάνεστε τον λόγο της επιλογής μου αυτής αλλά και το “ειδικό βάρος” που το εν λόγω t-shirt φέρει!»

Μπορείτε να δείτε όλο τον κατάλογο του brand εδώ

στο site themotleygoat.com

σε Facebook και Instagram

5 thoughts on “The Motley Goat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s