Αφήνοντας πίσω τα στερεότυπα που θέλουν την απόχρωση του ροζ να απευθύνεται σε κορίτσια ενώ αυτή του μπλε σε αγόρια, φτάνουμε σε μία νέα εποχή όπου τα δύο φύλα εκφράζονται και συνυπάρχουν μέσα από τα δύο αυτά αντιφατικά χρώματα.
Οι In The Closet και M.K.E textiles ενώνουν τις ιδέες τους, αναμειγνύουν χρώματα και παρουσιάζουν δύο μαντήλια από 100% μετάξι. Η αέναη πάλη του αρσενικού και του θηλυκού κατάφερε να αποτυπωθεί με απόλυτη αρμονία σε ένα κομμάτι ύφασμα. “Rose” και “Blue”, δύο abstract σχέδια από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαγδαληνή Κλειώ Ευταξιοπούλου αποδεικνύουν πως η ομορφιά δεν έχει φύλο.
Διαθέσιμα online. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας e-mail στο inthecloset2016@gmail.com ή inbox στις σελίδες In The Closet και M.K.E
One thought on “#RoseBlueShades”