Πως να φορέσουμε το φουλάρι αυτή τη σεζόν

Τα μεταξωτά φουλάρια γίνονται το No. 1 αξεσουάρ στις προτιμήσεις των fashion boys & girls αφού μπορούν να αναβαθμίσουν το outfit τους με μία κίνηση. Όσο κι αν αγαπάμε να τα φοράμε δεμένα σε αλογοουρές, σε τσάντες ή και στο χέρι, στο μυαλό μας υπάρχει ένας και μόνο τρόπος που θα τα φορέσουμε τη φετινή σεζόν.

Σκεφτείτε αυτό το πολύπλευρο αξεσουάρ ως ένα άλλο εντυπωσιακό κολιέ ή τσόκερ. Αλλάξτε την κλασική σας συνήθεια να φοράτε κολιέ επιλέγοντας ένα διπλωμένο φουλάρι για να δημιουργήσετε ένα πιο stylish look! Επενδύστε σε μία κλασική bandana ή αλλιώς σε ένα μοντέρνο φουλάρι με γεωμετρικά prints, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Η δική μου αγαπημένη επιλογή για αυτή τη σεζόν είναι τα μεταξωτά φουλάρια με  έντονα γεωμετρικά μοτίβα σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς της m.k.e. Απλά λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο ξεπηδούν τα prints μέσα από ένα μονόχρωμο outfit δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Πώς να δέσετε σωστά το φουλάρι

  1. Διαλέξτε ένα τετράγωνο φουλάρι
  2. Διπλώστε το διαγώνια στη μέση
  3. Διπλώστε το σε τμήματα από 1 έως 1 ½ ίντσα έως ότου το μαντίλι γίνει μία μακριά γραμμή
  4. Δέστε το χαλαρά και αφήστε τον κόμπο στο πίσω μέρος ή εμφανίστε τον μπροστά. Ότι και αν επιλέξετε αγαπάμε πάντα ο κόμπος να μετατοπίζετε λίγο έξω από το κέντρο του λαιμού.
  5. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη μία γωνία του φουλαριού ελεύθερη για ένα πιο bandana look.
  6. Ανάλογα με το μέγεθος του φουλαριού μπορεί να χρειαστεί να το τυλίξετε  και δύο φορές γύρω από το λαιμό για να επιτύχετε την άνετη εφαρμογή του.

words by Πέγκυ Γούναρη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s